fbpx
Green Love Festival: We Are Ten! 🙌🎉

Green Love Festival: We Are Ten! 🙌🎉

Sezona rejvova je počela! Cele 2019. godine Green Love slavi 10 godina ljubavi, sreće i lepih uspomena! dc9a

Mart rezervisan za dame za miksetom!

Zanosna, talentovana, jedna od najtraženijih dama svetske elektronske scene, Deborah De Luca, 9. marta iz Italije stiže pravo u Novi Sad. Njena harizma i šarm širiće se SPENS-om, a sve posetioce zasigurno će baciti na kolena. Za sebe kaže da živi za muziku i da je njen stil uvek drugačiji jer stalno eksperimentiše sa raznim žanrovima elektronske muzike, što je i čini prepoznatljivom i unikatnom.

Na ovom spekaktakularnom događaju pored nastupa moćne napuljske DJ dame, očekuje nas i set najtraženije domaće DJ-ice Lee Dobričić kao i mlade nade – Seše.

Rejv u aprilu sa španskom kraljicom tehna!

Green love festival u 2019. nadmašiće sva očekivanja i probiti sve granice. Fatima Hajji, španska tehno kraljica afričkog porekla, podići će SPENS na noge 12. aprila. U karijeri dugoj dvadeset godina, oblikujući različite podžanrove techno muzike, prenoseći harizmu juga Evrope, stekla je poštovaoce širom sveta zahvaljujuci jedinstvenom muzičkom odabiru i još neverovatnijim setovima. Mnogi je svrstavaju u vodeće ženske DJ-eve jačeg tehno zvuka što ona i potvrđuje spektakularnim nastupima.

Pored nastupa dark techno zvezde ovo veče uveličaće i nezaobilazna domaća podrška koju čine TKNO, Sugar Lobby, Miloš Vujović i RanchaTek.

Ulaznice: bit.ly/GreenLoveDeborahDeLuca

Green Card 2 žurke!

Spremite se za nezaboravne rejv žurke koje se prepričavaju!

Obezbedi svoju Green Card već danas po ceni od samo 2.190 rsd i rejvuj na 2 naredne žurke!

Istinska tehno diva – Deborah De Luca stiže 9. marta a ubrzo zatim 12. aprila plesni podijum Spensa će zapaliti jedinstvena Fatima Hajji!

Zgrabi Green Card: http://bit.ly/GreenCard2Zurke

Spremite se za nezaboravne rejv žurke koje se prepričavaju!