fbpx

GreenLove Festival

since 2009

Iza svakog uspeha stoje savršeni uslovi. Rejv koji se pamti mora posedovati prostor koji će nas dočekati i oboriti s’nogu od đuskanja, zvuk koji je nezamenljiv i izbor izvođača koji kruniše celu priču. Green love festival upravo to i poseduje. Na vama je samo da se prepustite univerzalnom jeziku ljudske vrste i zaplešete. O kvalitetu produkcije naših događaja govore brojne posete ljudi koji se vraćaju svaki sledeći put u većem broju šireći energiju festivala. A tajna je u Vama. Vi ste naše gorivo, motivacija i želja za pomeranjem već pomerenih granica. Hvala Vam što nam verujete, da nije Vas ne bi bilo ni nas.

S’ ljubavlju 

GreenLove Festival

#staygreen
#greenlovepeople

Zabavljaj se bezbedno

Green Love Festival ne podržava i ne toleriše posedovanje (unošenje na prostor festivala) i konzumaciju narkotika i psihoaktivnih supstanci. Ulazak na festival neće biti dozvoljen osobama koje su pod dejstvom alkohola i opijata. Konzumacija alkohola i drugih supstanci nikada nije bezrizična.

Glasna muzika može da ošteti vaš sluh. Postupajte mudro i brinite o svojim ušima. Slušajte muziku i uživajte u njoj na bezbednoj udaljenosti od zvučnih kutija. Korisno je koristiti čepiće (kapice) za uši. Na taj način možete i dalje dobro čuti muziku, komunicirati sa svojim prijateljima i zaštititi svoj sluh.

Nađite vreme za “pauzu” i povucite se na neko mirnije mesto kako biste se odmorili od plesanja i glasne muzike i duže uživali na festivalu. Unosite dovoljno tečnosti i dozvolite sebi opuštanje mišića.

Brinite o sebi i ostalim posetiocima festivala. Na dobroj žurci niste sami. Publika stvara atmosferu i zajedno delite posebno iskustvo. Dakle, obratite pažnju jedni na druge, kako na vaše prijatelje, tako i na osoblje i zaposlene na festivalu. Svi želimo dobar provod i žurku. Ne ostavljajte svoje prijatelje same. Uvek je korisno unapred odrediti lokaciju za sastanak ukoliko se izgubite.

Lica iz obezbeđenja i hitne pomoći su tvoji prijatelji. Obezbeđenje i prva pomoć je uvek prisutna na svakom našem događaju. Ukoliko se u bilo kom trenutku osećate zdravstveno loše ili je vaša bezbednost ugrožena od strane nekog drugog posetioca, slobodno se obratite stručnom osoblju koje se nalazi pored svih kapija, ograda i prolaza na festivalu.

Green Love Festival nije odgovoran za eventualni gubitak stvari na festivalskoj lokaciji ili povrede na festivalu.

Na prostor festivala nije dozvoljeno uneti
  • Bilo kakvo oružje
  • Alkohol i piće kupljeno van festivala
  • Profesionalne fotoaparate (bez dozvole od strane festivala)
  • Velike rančeve i putne torbe
  • Sve ostalo što obezbeđenje festivala oceni da je ugrožavajuće za posetioce