fbpx

Green Love festival slavi rođendan i poklanja ulaznice

Nakon nezaboravne novogodišnje žurke koja iz godine u godinu, oduševljava rejvere, Green Love festival u februaru proslaviće i svoj rođendan. Cela 2019. godina bila je u znaku rođendanskog jubileja We Are Ten, uživali smo u svakoj žurci, specifinčnoj atmosferi, na različitim lokacijama, svetlosnim spektaklima i najvažnije, u vrhunskoj muzici renomiranih izvođača.

“Zelena magija” nastavlja da putuje, a prva stanica u 2020. godini je 8. februar kada će Green Love festival napuniti 11 godina. A kako će proslaviti ovaj važan datum? Naravno, sa svojom publikom. 

Space Motion, Wet dreams, Pele Drezgić, Vladimir Aćić, Marko Milosavljević i Lag uveličaće  veoma važnu februarsku žurku koju nikako ne smete propustiti!

U karijeri dugoj 16 godina, Space Motion radio je sa stranim i domaćim izvođačima ali ono što ga karakteriše jeste da je ostao najpre veran sebi i svom specifičnom ukusu. NJegova muzika predstavlja miks jedinstvene i posebne energije koju ispoljava kroz različite žanrove poput tehna, progresiva kao I “deep house”-a. Kako rođendani nose posebnu draž i veliko uzbuđenje, “Space motion” će ga zasigurno preneti na posetioce te 8. februara i učiniti magičnim.

Uz njega će stajati i Wet dreams, poznati di džej trojac, veoma prepoznatljiv u našem gradu. Di džej Fakir, Aleksandar Zec i Dachony i ovoga puta biće dobitna kombinacija koja kao i svaki put, izmami osmehe i veliko zadovoljstvo među publikom. Bilo da ste zaljubljeni u rejv ili volite da ga “očešete” u prolazu, ova tri talentovana muzičara nateraće vas da zaplešete i ostanete do ranih jutarnjih sati.

Ni Vladimir Aćić i Pele Drezgić neće propustiti rođendan festivala. Svojom energijom i eksplozivnim setovima prodrmaće podijum te nam tako pokloniti nezaboravno veče.

Rame uz rame stajaće i Lag i Marko Milosavljević. Unikatni zvuci, eksperimenti i ljubav prema muzici karakteriše ova dva umetnika te će publika uživati u muzičkim inovacijama i zvuku koji nas uvek dovodi do usijanja.

ROĐENDANSKO IZNENAĐENJE

Zbog veoma važnog datuma, imaćete priliku da svoju ulaznicu za ovu žurku dobijete besplatno. Registrujte se preko linka popunite sva neophodna polja i na mejl vam stiže pozivnica koja garantuje besplatan upad 8. februara na Spensu.

Deseta godina Green Love festivala prošla je u znaku ljubavi, smeha i vanserijskim muzičarima a 11-ta će biti još bolja! Proslavite sa nama rođendan i uvek budite deo “zelene” magije!