fbpx

Dva dana muzičkog spektakla na Spensu!

Marika Rossa, Rebekah, Lag, Vladimir Aćić, Zlatnichi, Goya, Linear Disruption nastupiće pred punom salom Spensa i tako Green Love festival, već desetu godinu za redom, pozicionirati visoko na lestvicu najprestižnijih elektronskih festivala.

11. i 12. oktobra kada će najpoznatiji strani i domaći di džejevi još jednom osvojiti srca ljubitelja vrhunskog rejva. U magičnoj atmosferi Spensa, uz neverovatne svetlosne efekte, organizatori Green Love festivala ovoga puta dovode dve kraljice elektronske muzike uz koje je đuskanje zagarantovano.

Energične Marika Rossa i Rebekah, pravo iz svetkih metropola dolaze u Novi Sad kako bi svojom muzikom oduševile hiljade rejvera koji se očekuju na oktobarskom izdanju festivala. Uz njih pravu pometnju napraviće i odlični di džej Lag, poznati Vladimir Aćić, talentovani Zlatnichi i Goya, kao i novoformirani duo Linear Disruption, koji čine Tamara Maksimović i Anđela Tomašević.

Vrhunska muzika, svetski poznati izvođači kao nesvakidašnja atmosfera vas svakako čekaju, na vama je samo da budete spremni za dance floor.

Green Love festival od 2010. godine okuplja najprestižnije domaće i svetske di džejeve, najbolju publiku i istinske ljubitelje dobrog rejva u posebno magičnoj atmosferi, u cilju bezbednog provoda, osobama mlađim od 18 godina ulaz nije dozvoljen. Novom kampanjom #SAMOODGOVORNO rejvujem, čuva se integritet festivala i stavlja na prvo mesto dobru žurku i pravilan stav.

#StayGreen