fbpx
Amelie Lens 10. marta na SPENSu u Novom Sadu

Amelie Lens 10. marta na SPENSu u Novom Sadu

Techno zvezda koju smo dugo čekali, DJ boginja koja je vrtoglavom brzinom dospela u red najprestižnijih, vrhunskih DJ – eva današnjice, Amelie Lens, zavladaće Green Love pultom 10. marta na Spensu u Novom Sadu!

Belgijka Amelie Lens je za nešto više od godinu dana od potpune anonimnosti dospela do jednog od najtraženijih DJ/producenata na svetu. Njena posvećenost radu, usmerenost na publiku i neverovatna ličnost dovela ju je do samog vrha techno scene. Tokom 2016, trakom Exhale privukla je ogromnu pažnju i u startu zavredila veliko poštovanje od strane vrhunskih umetnika kao što su Maceo Plex i Pan – Pot. Čini se da njenom usponu nema kraja i njena dominacija je neminovna.

Njenom nastupu na Green Love Festivalu pridružiće se i najprestižniji domaći izvođači – TKNO, Filip Xavi, Avoid aka Vladimir Aćić.
Ulaznice za event dostupne su širom Gigs Tix prodajne mreže. Više informacija na gigstix.com.

[trx_button type=”square” style=”fill” size=”medium” icon=”icon-right” bg_color=”#24C0B3″ align=”left” link=”https://www.facebook.com/events/203692586856521/” popup=”no” top=”inherit” bottom=”inherit” left=”inherit” right=”inherit” css=”fb-event-cta-button”]Facebook Event[/trx_button]